Over MWay productions

De organisator

or·ga·ni·sa·tie (de; v; meervoud: organisaties): manier waarop de verschillende delen tot een systematisch geheel in elkaar zijn gezet.

In de loop der jaren heb ik gemerkt dat ik ‘iets heb’ met organiseren. Kijkende naar de definitie van het woord, snap ik dat. Ik hou ervan om een geheel te creëren. Te zoeken naar de elementen die dit geheel vormen. Bij elkaar brengen van zaken, mensen om het niet alleen een optelsom te laten zijn, maar een verrijking voor alle onderdelen en dus een perfect product.

organisatie evenement

Achtergrond

Vroeger wilde ik kunstenares worden. Ik kon uren zitten fröbelen. Toen ik wat ouder werd, vond ik niet dat ik zoveel talent had om naar de kunstacademie te gaan, ook al heb ik wel eindexamen gedaan in Tekenen. Mijn liefde voor de Franse taal zorgde ervoor dat ik naar de universiteit ging om deze taal verder te (be)studeren. Ik vond het ‘magnifique’, maar toch miste ik wat.

Na een half jaar werken, wist ik het. Culturele & maatschappelijke vorming. Ik heb de studie gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de website omschrijft deze als volgt:

‘Ontwikkel jouw kracht en maak de wereld een beetje mooier. Met de hbo-opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) verleg je je grenzen en zorg je dat mensen samen iets met elkaar gaan doen. Wat je van de wereld wilt maken, ligt in jouw eigen handen! Met CMV ontplooi je je vaardigheden in de praktijk. Creativiteit zit al in je. De opleiding laat je inspireren het beste uit jezelf te halen.’

‘Als CMV’er ontwikkel je groeikracht om jezelf als schakel in te zetten binnen de samenleving. Een CMV’er maakt gebruik van creativiteit zodat mensen worden aangespoord om zelf of met anderen bepaalde doelen te verwezenlijken.’

Ik ben opgeleid om een ‘verbinder’ te zijn. Met MWay productions creëer ik verbindingen  om het doel te bereiken. Of dat nu een evenement, workshop of educatief programma is.