Good vibes in de lucht

Good vibes | Blog | Mway productions

Good vibes in de lucht

Al een tijdje heb ik als omslagfoto op mijn persoonlijke Facebook de tekst Good Vibes staan. En dat is natuurlijk met een reden. Momenteel voelt het alsof er inderdaad een heleboel good vibes in de lucht zitten.

Selffulfilling prophecy

En daarbij lijkt het een soort van selffulfilling prophecy te worden, dat de good vibes alleen maar better worden. Want ik ben ervan overtuigd dat je aantrekt wat je uitstraalt. En dat zijn good vibes.

Lente

Krokus | Blog Good Vibes| MWay productions

Voor mijn gevoel hangt de lente ontzettend in de lucht. Vraag me niet precies waarom, want de afgelopen weken was het weer met recht stormachtig te noemen en leek er maar geen einde te komen aan de regen.

Zon

Zon | Blog Good vibes | MWay productions

Maar die spaarzame momenten dat de zon zich liet zien, al dan niet vergezeld met een regenboog, dat was echt genieten. Daarvoor heb ik heb echt een paar keer de auto aan de kant gezet om uit te stappen om de zonnestralen direct op m’n huid te voelen en een paar mooie plaatjes te schieten.

Opladen

Opladen | Blog Good Vibes | MWay productions

Door de zon laad ik op. Letterlijk. Zoals velen weten, ben ik een beelddenker. En in mijn hoofd ziet ik mijn batterijtje weer in het groen gaan en heel snel weer vol gaan. Dan krijg ik weer energie voor 10 en denk ik dat ik de hele wereld aan kan.

Fysiotherapie

Alleen dat vond mijn fysiotherapeut niet zo’n heel goed idee. Ik ga een beetje te snel. Maar niemand had mij ook verteld hoe lang het nog zou duren voor ik volledig hersteld zou zijn.

Op de been

Dus ik dacht op het moment dat ik het ziekenhuis uitliep, dan ik binnen een paar weken wel weer op de been zou zijn. Nu denk ik dat zelf ook wel, dat ik op de been ben. Maar het gebeurt nog net iets te vaak dat ik toch merk dat ik niet pijnvrij kan lopen. Dat ik tegen een dikke voet aan kijk. En dat de fysiotherapeut vervolgens nog een schepje er boven op doet en zegt, je voet is toch wel weer stijver, ga maar weer een tandje terug.

Tandje terug

Grmbl. Daar kan ik niet zo heel goed tegen. Want een tandje terug ken ik niet zo goed. Ik zeg altijd, ik heb 2 standjes, 0 en 100, iets er tussen in ken ik niet zo goed.

Mindset

Mindset | Blog Good Vibes | MWay productions

Al is het juist daarom een hele goede oefening. Goed naar mijn lichaam luisteren en daarbij dan ook nog je mindset goed weten te houden. Gelukkig heb ik daarvoor mijn maandelijkse ‘onderhoudsbeurtje’ mindset. Eerst even flink opruimen, die harde schijf, en dan doelen stellen voor de toekomst. Werkt als een tierelier, dus een absolute aanrader!

Good vibes

Maar goed, om weer even terug te komen op die good vibes. Die zitten ook in heel andere dingen dan het zonnetje.

Schutting

Zo is er gisteren namelijk een superstrakke en mooie nieuwe schutting geplaatst tussen mijn tuin en die van de buren. Ik wist niet dat je verliefd kunt worden op een schutting. Nu wel. Wauw, wat ben ik trots op dat ding!

Schutting | Blog | MWay productions

Noodzaak

Wat mij betreft was het nog geen noodzaak om de vorige schutting te vervangen, maar mijn buren hadden in een eerder stadium al hun tuin laten doen, dus een nieuwe strakke schutting zou het afmaken.

Goed idee

En eigenlijk vond ik dat wel een heel goed idee. Mijn eigen tuin staat immers nog steeds in standje 0 en moet zwaar richting standje 100. Met een nieuwe schutting zou de look en feel van tuin al heel anders worden.

Tuin

Met andere woorden, een gigantische motivatie om ook met de rest van de tuin aan de gang te gaan. Want het wordt lente. De natuur is vroeg, alles loopt uit, er zijn al krokusjes, overal komen groene blaadjes aan, mijn fruitbomen dragen al bloesem.

Hup, hup!

Vuurschaal | Blog Good Vibes | MWay productions

Alsof ze allemaal willen zeggen, kom op! Aan de slag jij, we willen nog meer good vibes! En geef ze eens ongelijk? Ik kan niet wachten om weer heerlijk in mijn hangmat in de tuin te hangen, met vrienden lekker te bbq’en of de zomeravonden weg te zwijmelen bij de vuurschaal.

Vertrouwen

Alles wijst om nog meer good vibes. Durf daarop te vertrouwen, go with the flow. Laat je leiden door de positieve energie die in jezelf zit. Het is zo mooi en fijn! Met de juiste handvatten, fijne mensen om je heen, creativiteit en heel veel liefde is er zoveel mogelijk. Good vibes zorgen bij mij voor vertrouwen. En vertrouwen is een goed gevoel.

Ondernemen

Wil je ook wat ondernemen voor good vibes? Of wil je gewoon even lekker sparren om tot goede ideeën of oplossingen te komen? Of ben je ervan overtuigd dat ik vooral zelf iets bij/voor jou moet komen organiseren? Of denk je in mij de juiste partner te hebben om samen wat op touw te zetten?

Aarzel dan niet, bel of mail mij dan! Samen gaan we good vibes maken! Ik weet het zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.